Istoric companie

Schwab Agro Prod SRL a fost înființată în anul 2004, la Satu Mare, scopul nostru declarat fiind acela de a ne dezvolta rapid și temeinic în domeniul agricol. Acest lucru a început să se materializeze în scurt timp, pentru că în anul 2005 compania deținea și cultiva 400 ha de teren. Prin extinderea activității noastre, in anul 2018, Schwab Agro Prod deține și cultiva 3000 ha de teren în zona Ardud, județul Satu Mare.

Viziunea managementului si suportul angajaților Schwab Agro Prod pentru agricultura a contribuit la lărgirea sferei de activitate a companiei și orientarea către domeniul viticol. In anii 2008 – 2009, compania infiinteaza plantatii de vita de vie pe o suprafata de 205 ha de teren în zona Rătești, jud. Satu Mare, aceasta zonă fiind una din cele mai consacrate zone viticole din regiune.

În anul 2009, compania a înființat si dezvoltat cel mai modern centru pentru depozitare cereale din Transilvania, cu o capacitate de stocare de 35.000 tone și o capacitate de uscare 800 tone/zi.

Înființată în anul 2014, staţia de biogaz din localitatea Ardud este o investiţie realizată în parteneriat – compania Schwab Agro Pro și Biogest Austria. Staţia de biogaz este o investiţie în valoare de aproximativ 6 milioane de euro și are o putere instalată de 1,5 MWH, iar energia electrică generată poate acoperi necesarul de energie pentru aproximativ 4.500 de gospodării. Căldura generată este folosită la instalaţia de uscare a cerealelor, pentru încălzirea unor suprafețe de 0,60 hectare sere și pentru alte activități desfășurate pe platformă.

Contact

Pentru orice detalii, va rugam sa ne contactati

SATU MARE, str. Vanatorilor nr. 1

ARDUD, str. Bucuresti nr. 152, jud. Satu Mare

schwabagroprod@yahoo.com

Mesaj